Behandling.Behandling

Først identifiserer vi årsaken til smerten eller problemet gjennom grundig undersøkelse. Behandlingen tar sikte på å lindre skader på muskler, sener, ledd, leddbånd og nerver. Ved å utarbeide en grundig behandlingsplan og prognose hjelper vi deg til å bli kvitt problemet.Rehabilitering

Rehabilitering etter skader er viktig og her har vi spisskompetanse. Vi lager en rehabiliterings plan etter operasjoner og/eller akutte skader. Våre terapeuter følger deg gjennom denne prosessen på klinikken eller via oppfølging av hjemmeøvelser.Kosthold

Statera mener at det ikke bare er en diett eller en type kosthold som fungerer for alle. Samtidig mener vi at noen retningslinjer alltid bør tas i betraktning når du velger ditt daglige kosthold. Vi kan hjelpe deg med informasjon og motivasjon du trenger for å lykkes for å endre kostholdetBedriftshelsetjeneste

Har din bedrift fokus på helse? Statera skreddersyr pakker for store og små bedrifter. Vi kan tilby behandling og trening hos dere, eller dere kan benytte dere av våre fasiliteter. Kanskje dere ønsker en workshop for å øke motivasjonen og for å forbedre helsen hos de ansatte?
Sammen finner vi den beste løsningen for dere.

Behandling.

Hva kan du forvente av en behandling hos Statera Idrettsklinikk.

Terapeutene hos Statera har høy faglig kompetanse og vi har mye erfaring. Med ulik bakgrunn jobber Statera for hele tiden å kunne tilby den mest effektive og riktige behandlingsstrategien basert på nåværende kjent vitenskap.

Behandlingene hos Statera Idrettsklinikk er en aktiv prosess mellom terapeuten og pasienten, hvor man på grunnlag av sykdomshistorie, fysiske undersøkelse, funksjonstesting og ikke minst respons på manuell behandling avgjør videre behandlingsstrategi.

Anbefales på det sterkeste! Einar hjelper meg å gjør det mulig å opprettholde et stort treningsvolum å satse mot konkurranser uten smerter å skader! Dette via både behandling og pre-hab øvelser

Christer Idland, Statera Kunde

 

Ole Morten fremstår for meg som veldig kunnskapsrik og oppriktig opptatt av meg som pasient/klient/kunde og mine problemer.
Han er opptatt av å redusere behandlingstiden og antall behandlinger og har fokus på å gi meg verktøy og øvelser for å takle min kranglete hofteleddsbøyer og øke min forstålse om smerte.
Dette er veldig ulikt andre behandlere jeg har vært hos, som fremstår som mest opptatt av å skrive neste timeavtale.

Enkelt oppsummert

Kunnskapsrik, dyktig og troverdig.»

NN, Statera Kunde

Strategi til suksess.

Kunnskap og motivasjon.

For at man skal oppnå et bra resultat fokuserer vi på å formidle kunnskap. Den harde jobben gjør du selv. Du skal se på oss terapeuter som konsulenter som bidrar med kunnskap og en strategi. Slik kan du selv ta de viktige avgjørelsene og gjør den gode jobben for å bli kvitt ditt problem. Vi ønsker å motivere via økt kunnskap, gi trygghet og gode rammer for en god strategi til suksess.

1000
Clients Trained
100
Support